Drukkerij in Enschede kiezen? Voordeel van een lokale drukkerij!

Drukkerij in Enschede kiezen? bij het kiezen van de juiste drukkerij denk je wellicht al snel aan de grote namen en bedrijven in de omgeving of internet drukkers. Het kiezen voor deze bedrijven is echter geen garantie voor hogere kwaliteit of een betere services ten opzichte van de lokale drukker. We leggen je uit waarom de keuze voor een lokale en wellicht kleine drukkerij geen mindere keuze is.

DRUKKERIJ PRIJZEN

Het belangrijkste aspect bij het kiezen van een drukkerij is voor de meeste mensen de prijs. Deze moet natuurlijk zo laag mogelijk zijn, toch moet de kwaliteit van een hoog niveau zijn. Zo hanteert Me Media Online & Print voor de meeste drukwerk producten een prijs die voordeliger is ten opzichte van de grote lokale drukkerijen.
Onze globale prijslijst is overigens te vinden op onze website. Het is dus zeker de moeite waar om een kijkje te gaan nemen bij de lokale drukkerij wanneer u geld wilt besparen. Drukkerij in Enschede prijslijst.

SERVICE LOKALE DRUKKERIJ

Voor een (midden) klein bedrijf is het belangrijk om je op een bepaald gebied te onderscheiden. Wat wij merken is dat de kleine drukkerijen dit doen door middel van uitstekende service en klantvriendelijkheid. De meeste kleine ondernemingen zijn altijd zeer klantvriendelijk en zijn gericht op het geven van persoonlijke aandacht aan de klant. De bedrijven zijn erg benaderbaar en er valt veel te overleggen. Dit streven wij uiteraard ook na. Het betekent natuurlijk niet dat de bedrijven met grotere mogelijkheden dit niet nastreven of zijn. Maar het maakt de gunfactor van de lokale drukkerij wellicht wat groter.

Me Media Online & Print geeft elke klant alle aandacht die hij/zij nodig heeft.Me Media Online & Print helpt de klant op de best mogelijke manier en denkt mee wanneer dit nodig is. We willen dat de klant zich zo welkom mogelijk voelt in onze winkel en geven je de persoonlijke aandacht en tijd die nodig zijn om tot het beste drukwerk te komen.

Drukkerij Enschede

KWALITEIT VAN HET DRUKWERK

Naast de kwaliteit van de service, is de kwaliteit van het drukwerk natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. De kwaliteit die opgeleverd wordt is afhankelijk van een aantal zaken, maar zal niet extreem anders zijn bij verschillende ondernemingen. Het is geen garantie dat een grote drukkerij hogere kwaliteit levert dan de lokale drukker. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

Me Media Online & Print heeft een aantal aanlever specificaties waaraan voldaan moet worden, om er zeker van te zijn dat de klant de juiste kwaliteit geleverd krijgt. Voldoen je bestanden niet aan deze specificaties? Geen probleem. Neem dan gewoon even contact met ons op en we kijken wat we kunnen doen.

Voor er gedrukt wordt, doen we altijd een aantal checks die vervolgens met de klant besproken worden. De bestanden worden nagekeken en extra gecontroleerd. Op deze manier proberen we op een persoonlijke manier kwaliteit te leveren.

Volgens ons is het zeker de moeite waard om te kiezen voor een kleine, lokale drukkerij. Bij Me Media Online & Print verzekeren we je in ieder geval van kwalitatief goed drukwerk en een persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

[wpdevart_facebook_comment curent_url="" title_text="GEEF JE REACTIE" order_type="social" title_text_color="#333333" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="roboto" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="5" ]