Leisure (Wachtrij) TV kanaal 2017-10-11T15:43:32+00:00

WACHTTIJD VERZACHTING, INFORMEER EN INSPIREER

Tijdens het wachten gaat men om zich heen kijken, een tv scherm in de wachtrij (al dan niet voorzien van thematisatie) is een middel om naast entertainment bezoekers te informeren over o.a. attractie wachttijden en niet onbelangrijk met cross selling mogelijkheden.

In eigen huis hebben wij eenvoudig aan te brengen Narrowcasting players ontwikkeld die hierin kunnen voorzien. Op afstand voorzien van de laatste live updates en dit volledig naar wens ingesteld en beheerd.

NARROWCASTING

Narrowcasting is er om te informeren, instrueren of te vermaken. Narrowcasting kan worden gebruikt op vele manieren zoals het informeren en inspireren voor gasten in de wachtrij tot het doen van een extra aankoop. 

INTERACTIVITEIT

Voeg functionaliteiten toe aan een smartphone webpagina dat onderdelen in de wachtrij aanspreekt zoals een tv scherm of andere interactiviteit. Laat gasten bepalen wat er op de tv schermen vertoont word. De mogelijkheden zijn eindeloos…

WACHTTIJDEN

Informeer bezoekers over de huidige wachttijd bij de attractie waarin ze staan of andere attracties op het park. Bij een technische onderbreking kan er een informatie bericht getoond worden, en is er een nood signaal te sturen bij een eventuele ontruiming. 

VIDEO

Vertoon video beelden op de wachtrij tv schermen naar wens, het is zelfs mogelijk de bezoekers hier invloed op te laten hebben doormiddel van een Smartphone webpagina. 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMONSTRATIE

ME Media Online & Print is een media bedrijf gevestigd in Enschede. Ons bedrijf is uitgerust met een showroom waar wij naast diverse voorbeelden een demonstratie kunnen geven. Maak hieronder online eenvoudig een afspraak wanneer je het beste uitkomt.

Laden...