ME MEDIA IS MEER DAN ALLEEN WEBDESIGNER OF COPYSHOP

ME Media Online & Print is in Enschede een bekend gezicht geworden, maar waar vele direct denken aan een printservice schuilt er veel meer achter deze winkel aan de G J van Heekstraat. Eelco Hövels is medeoprichter en 1 van de 2 eigenaren van dit bedrijf.

WANNEER EN HOE IS ME MEDIA GESTART?

Zelf ben ik afkomstig uit de sales – marketing en vanuit mijn nabije netwerk kwamen er een aantal webdesign opdrachten binnen die ik samen met medeoprichter Marco de Vries heb kunnen maken. Echter kwamen daar weer nieuwe opdrachten uit en ME Media is ontstaan. Deze naam komt ook voort uit onze namen Marco en Eelco Media. Dit webdesign bedrijf zijn wij gestart in 2006, maar groeide al vrij snel waarna wij op zoek gingen naar een bedrijfspand. Maar wel hadden wij vanaf het begin als idee dat het een bedrijfspand moest zijn waar men eenvoudig naar binnen kon lopen en niet tussen vele andere bedrijven terecht kwamen in grote bedrijfs verzamelgebouwen. Onze huidige winkel in Enschede is gestart in 2007.

MAAR WAAROM EEN WINKELPAND IN ENSCHEDE?

In eerste instantie was het de bedoeling een kantoorpand te openen, deze zagen wij in de wijk Roombeek. Echter vonden wij nog niet voldoende duidelijk dat ieder bedrijf die een website nodig had zomaar naar binnen kon lopen. Toen kwamen wij deze leegstaande winkel tegen, en met een winkelpand is het nog duidelijker dat iedere ondernemer gewoon welkom is. Dit is een mooi winkelpand aan een drukke straat met achter en boven de winkel meer dan genoeg kantoor en werkruimte. Daarbij is deze drukke straat eenvoudig te bereiken en zijn er veel bedrijven te vinden op en nabij de wijk, kortom goede kansen voor meer klandizie.

Tevens zijn er in Enschede veel ondernemers te vinden aan huis, dit zijn vaak kleine ondernemers die het erg prettig vinden dat ze hier altijd gewoon naar binnen kunnen lopen, en uiteraard staat de koffie altijd klaar.

Webdesign Bureau in Enschede

MAAR EEN WEBDESIGN BEDRIJF MET EEN COPYSHOP?

Waarom niet, het ging goed met ons als webdesigner en ontwerp studio en onze klanten wilde direct via ons ook het door ons ontworpen drukwerk laten drukken. Hiervoor gingen wij eerst naar andere partijen toe maar dit werd zoveel dat wij dit beter zelf konden gaan vervaardigen, zo zijn wij ook bekend geworden als Copyshop. Ook de consument begon ons te vinden wat uiteraard mogelijk was, immers wij hebben het apparatuur ervoor.

MAAR EEN WEBDESIGN BEDRIJF MET EEN COPYSHOP?

Waarom niet, het ging goed met ons als webdesigner en ontwerp studio en onze klanten wilde direct via ons ook het door ons ontworpen drukwerk laten drukken. Hiervoor gingen wij eerst naar andere partijen toe maar dit werd zoveel dat wij dit beter zelf konden gaan vervaardigen, zo zijn wij ook bekend geworden als Copyshop. Ook de consument begon ons te vinden wat uiteraard mogelijk was, immers wij hebben het apparatuur ervoor.

MAAR WIE ZIJN JULLIE KLANTEN DAN?

De consument in Enschede zal ons voornamelijk kennen als Copyshop. Maar de verschillende bedrijven in Emschede kent ons als Webdesign en Drukwerk partner en dit vooral bij het MKB en éénmanszaken. Onze lage prijs en 1 contactpersoon spreekt hen vooral erg aan.

Naast het bouwen van reguliere websites en drukwerk zijn wij zeer actief in de leisure branch. Zo verzorgen wij de complete corporate identity, drukwerk maar ook marketing en e-ticket systemen voor enkele kleine pretparken zoals de Waarbeek. Maar ook TV systemen voor een landelijke trampoline keten en enkele sportscholen.

MAAR AAN DE ZIJKANT VAN HET PAND STAAT, HOSTING4EVER.NL EN NETGREEN HOE ZIT DAT DAN?

Op een gegeven moment maakten wij gemiddeld 5 websites per week, en wij kregen de kans om een hostingbedrijf over te nemen met al een grote klanten bestand. Dit is hosting4ever.nl en bied reguliere webhosting voor een lage prijs. Hoewel de medewerkers hier zitten staan de servers uiteraard niet in dit pand maar veilig in een externe server ruimte. Netgreen.nl zijn wij zelf gestart en is een webhosting met hogere specificaties. Hoewel de service van deze hostingbedrijven niet via onze winkel gaan en uitsluitend via telefoon, mail of chat is het wel mogelijk uiteraard om binnen te komen lopen voor meer informatie.

Hosting4ever Netgreen

ER ZIJN TOCH BEHOORLIJK WAT MEDEWERKERS IN HET PAND AANWEZIG, GROEIEN JULLIE NIET TE HARD VOOR EEN WINKEL?

Eelco lacht: Nee hoor, deze winkel heeft ons juist groter laten groeien en onze kracht ligt bij de eerlijke prijs en persoonlijke service en dat is mogelijk vanuit een winkel pand. Recentelijk hebben wij zelfs onze complete winkel verbouwt om een betere winkel experience te creëren waar je direct drukwerk producten kan bekijken en voelen.

WAAROM HEBBEN JULLIE DEZE KEUZE GEMAAKT?

Als ondernemer moet je niet stil blijven staan en je winkel moet geen museum worden. Wij bleven continue verbeteringen aanbrengen, dit kregen wij vaak ook te horen van onze vaste klanten, zei zeiden al dat elke keer wanneer ze binnen kwamen lopen het er weer anders uitzag.

Onze lage prijs voor het maken van een website of drukwerk blijft zoals het was. Eelco lacht: bij ons kan je zelfs al een nieuwe website maken voor €1,99 per maand. En dit laten wij dus nu ook zien in onze nieuwe winkel in voorbeelden, demonstratie mogelijkheden, voelen, ruiken en beleven. Ook hebben wij extra zitplek gecreëerd waar we met onze klant rustig even kunnen zitten met voorbeeld materialen.

Winkel Enschede Binnen

MAAR IS ER NIET TEVEEL CONCURRENTIE ONLINE?

Nee hoor, als ik zo vrij mag zijn kan ik wel zeggen dat wij rustig met de online prijzen mee kunnen, met als extra service dat wij betere kwaliteit kunnen leveren door het persoonlijke contact en advies. Kwa webdesign kunnen wij voor elk budget wel een oplossing bieden, zo is er al een website mogelijk voor € 1,99 p.m.

WELKE KLANTEN ZIJN HET MEEST BIJ JULLIE EN WAARVOOR?

Uiteraard is iedereen welkom die printwerkzaamheden heeft. Maar als we het over bewoners hebben dan zijn zzp´ers, bedrijven aan huis, webshop aan huis en winkeliers in Enschede het meest klant bij ons. Zei vinden het voornamelijk fijn dat wij 1 aanspreekpunt zijn voor hun webhosting, website en drukwerk. Ook kan men bij ons terecht voor elk budget.

WEBDESIGN BUREAU IN ENCHEDE
VIND ONS OP GOOGLE MAPS
[wpdevart_facebook_comment curent_url="" title_text="GEEF JE REACTIE" order_type="social" title_text_color="#333333" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="roboto" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="5" ]