Narrowcasting 2017-11-14T15:29:41+00:00

NARROWCASTING, JE EIGEN TV KANAAL

Narrowcasting is het gebruik van multimedia-schermen om klanten te informeren en adviseren op specifieke locaties. Met narrowcasting kun je inspelen op je doelgroep door verschillende marketing- of informatieberichten aan te bieden.

Het is een digitale marketingtool die als doel heeft om te informeren, te instrueren of te vermaken. Ook kun je klanten stimuleren om meer of andere aankopen te doen, de zogeheten cross-selling. De mogelijkheden zijn heel divers.

Ons systeem is heel divers, zo kan dit ook ingezet worden als self-service kiosk in de horeca, wachttijden systeem bij pretparken, wachtrij nummers en meer… Vraag naar de mogelijkheden.

Narrowcasting Enschede

NARROWCASTING

Narrowcasting is er om te informeren, instrueren of te vermaken. Narrowcasting kan worden gebruikt op vele manieren. Naast reguliere tv schermen is dit ook in te zetten als wachtrij systeem, horeca ordering of andere kiosk mogelijkheden.

PAKKETTEN

Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, van zelfbouw tot volledige uitbesteding.Elk pakket is mogelijk met onze eigen Narrowcasting player, daarmee is het niet meer nodig om een computer aan te sluiten. Deze player is zo klein die die eenvoudig weg te werken is.

VOLLEDIGE UITBESTEDING

Narrowcasting volledig uitbesteden? Met het Pro en Pro+ pakket zullen wij aan de hand van alle wensen een volledige presentatie opzetten. Zie het als een website die éénmalig gebouwd word waarna alleen nog hosting en service kosten volgen.

HDMI PLAYER

Wij hebben onze eigen narrowcasting player ontwikkeld, deze op Android draaiende player kent een krachtige processor en uitstekende specs. Deze bevat een HDMI aansluiting en is 4K geschikt.Met de extra audio uitgang is het mogelijk een extra audio installatie aan te sluiten.

STUDIO Lite

Het narrowcasting Lite pakket is het eenvoudigste pakket maar derhalve doelgericht. Studio Lite is gebruiksvriendelijk en relatief makkelijk te gebruiken voor beginners. Dit is voldoende om een reguliere narrowcasting presentatie mee te maken en inclusief HDMI Player.

AANVRAGEN
Studio Lite

STUDIO Pro

Studio Pro is een geavanceerd systeem wat enige kennis vereist om te gebruiken. Met Pro Studio zijn er meer mogelijkheden en opties ten opzichte van het Lite pakket. De opbouw van de presentatie word naar wens door ons gedaan aan de hand van de wensen, maak een afspraak met een medewerker of vraag een offerte aan.

AANVRAGEN

STUDIO Pro +

Meer dan een reguliere narrowcasting presentatie? Dan is het Pro+ pakket het meest geschikt. Op basis van je wensen word er een eigen systeem ontwikkeld die wij bouwen en onderhouden.

AANVRAGEN
STUDIO PRO PLUS

NARROWCASTING PLAYER

Wij bieden onze eigen narrowcasting speler aan, deze bevat Android maar geoptimaliseerd met onze narrowcasting app. De speler is Plug ‘N Play en bevat uitstekende Specs.

MEER INFORMATIE