Adverteren met Google adwords2018-09-21T15:34:37+00:00

ONLINE ADVERTEREN VIA GOOGLE ADWORDS

ADVERTEREN MET RESULTAAT

De medewerkers van ME Media Online & Print zijn Google gecertificeerd met o.a. adwords. Google Adwords is het advertentie systeem voor de zoekmachine en partners van Google.

Door jaren lange ervaring en bijhouden van onze kennis hebben wij een pakketten ontwikkeld waarmee wij kunnen helpen in online adverteren of volledig aan ons kunt uitbesteden.

Adverteren via Google adwords kan iedereen, maar kun je ook de campagne zo instellen dat er ook daadwerkelijk resultaat behaalt word? en hoe meet je eigenlijk of er resultaat behaald word? onze specialisten helpen graag

Maak een afspraak
Adverteren online
Adwords Google

SEA PAKKETTEN

ADVERTEREN MET EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Wij hebben diverse pakketten gemaakt waarmee je met een vast bedrag per maand kunt gaan adverteren via Google en zijn partners.

Eerst gaan wij bepalen wat de doel is. Een doel kan zijn dat je meer naamsbekendheid wil opbouwen, hiermee gaan wij een banner campagne opzetten op relevante website’s en wellicht op youtube. Wanneer het doel is om meer verkoop te halen gaan wij advertenties opzetten die gericht zijn op conversies. Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie over deze pakketten.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

VERTEL ONS AL JE WENSEN EN WIJ KIJKEN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Laden...