Online Adverteren

Online Adverteren 2017-06-20T13:49:01+00:00

Adverteren op internet wordt succesvoller met SEA

ONLINE ADVERTEREN VIA GOOGLE ADWORDS

De medewerkers van ME Media zijn Google gecertificeerd met o.a. adwords. Google Adwords is het advertentie systeem voor d zoekmachine en partners van Google. 

Door jaren lange ervaring en bijhouden van onze kennis hebben wij een pakketten ontwikkeld waarmee wij kunnen helpen in online adverteren of volledig aan ons kunt uitbesteden.

Adverteren via Google adwords kan iedereen, maar kun je ook de campagne zo instellen dat er ook daadwerkelijk resultaat behaalt word? en hoe meet je eigenlijk of er resultaat behaald word? onze specialisten helpen graag.

ADWORDS STARTER PAKKET

Wellicht ben je al eens gestart met Adwords maar was dit niet succesvol te noemen, of je hebt het direct al opgegeven. Je was gestart om zelf eens uit te proberen of dit wat voor je bedrijf is? wij hebben een mooi aanbod voor je…

Adwords start pakket voor € 300,- inclusief hetzelfde bedrag als kliktegoed.*

Dit betekent dus dat wij een complete campagne opzetten inclusief het meten van de conversie (resultaat van de campagne). Zodra het tegoed op is kun je zelf de campagne voortzetten met de door ons gemaakte campagne met advertenties. Deze campagne zal gemiddeld 30 dagen duren waarna wij een rapport sturen met de resultaten.

* Van ME Media krijg je een factuur van € 150,- en je dient aan Google € 150,- te betalen. Meer klik tegoed is uiteraard mogelijk. Het te betalen bedrag aan ME Media is excl btw.

SEA PAKKETTEN

Wij hebben diverse pakketten gemaakt waarmee je met een vast bedrag per maand kunt gaan adverteren via Google en zijn partners.

Eerst gaan wij bepalen wat de doel is. Een doel kan zijn dat je meer naamsbekendheid wil opbouwen, hiermee gaan wij een banner campagne opzetten op relevante website’s en wellicht op youtube. Wanneer het doel is om meer verkoop te halen gaan wij advertenties opzetten die gericht zijn op conversies.

Vraag een internet marketing offerte aan bij me media. Binnen elke stappen een offerte.

naar offerte aanvraag

Onze specialisten

Eelco Hövels
Onze specialist Eelco Hövels maakt gebruik van Adwords SEO & SEA om uw ranking in Google in de top te zetten. Eelco is gecertificeerd in SEO & SEA bij onze partner Google.

Google certificaat

Joey Kip
Onze specialist Joey Kip zorgt ervoor dat uw website hoog in google gaat scoren. Met zijn Google certificering voor SEO & SEA kan hij jouw trefwoorden en meta beschrijving laten schijnen.

Google certificaat

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket