Onderhoud 2017-07-29T08:53:34+00:00

WEBSITE ONDERHOUD VOOR UPDATES EN HOGERE WEBSITE KWALITEIT

 

Het onderhouden van de website is zeer belangrijk om kwaliteit te hebben en behouden. Stel je hebt een kleine tekst wijziging, maar weet niet hoe dit op de website te krijgen, of er is simpelweg geen tijd voor.

Wij helpen bij het onderhouden van de website. Daarbij kun je denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren of problemen met de zoekmachine optimalisatie. Ook kan het zijn dat er alleen advies nodig is over de internet marketingactiviteiten. M E Media neemt graag al het werk uit handen.

MAAK EEN AFSPRAAK

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Wil je er dus zeker van zijn dat de website altijd toegankelijk is? Dat deze is voorzien van de laatste updates? En alle wijzigingen graag uitbesteden?.

Kies dan voor ons onderhoudspakket. Daarmee ben je verzekerd van de laatste veiligheidsupdates en ondersteunen wij bij het beheren van uw website. Mocht er desondanks de updates en aanpassingen wat verkeerd gaan hebben wij altijd een dagelijkse backup klaar staan en is de schade tot een minimum beperkt. Kortom een onderhoudscontract kan je ook als een soort van verzekering zien.

MAAK EEN AFSPRAAK
Onderhoude en updates

VEILIGHEIDSUPDATES EN BACK-UPS

Het CMS-systeem van de website heeft onderhoud nodig. Net zoals een auto zo af en toe een onderhoudscheck nodig heeft is dat ook het geval met websites. Regelmatig worden er veiligheidsupdates uitgebracht voor CMS-systemen zoals WordPress.

Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door de website steeds te voorzien van de laatste veiligheidsupdates, wordt de kans dat de site gehackt wordt aanmerkelijk kleinerDaarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up van de website te maken. Het is bijzonder vervelend als door bijvoorbeeld een hack poging of het stuk gaan van een server de gehele website en alle informatie die daarop gepubliceerd stond verloren gaat. ME Media kan deze problemen ondervangen door regelmatig veiligheidsupdates en back-ups uit te voeren.

OVERSTAPSERVICE

Overstappen, hoe werkt dit dan?

Is de website bij een ander bureau gemaakt en ben je niet tevreden met de service kun je overstappen naar ons.

Enige wat wij wij nodig hebben is volledige toegang tot het huidige webhosting pakket, deze gaan wij daarna volledig overzetten naar onze server toe. Dit ivm de veiligheid en backup service die wij hebben ingesteld op onze servers.

WERKWIJZE

Onderhoud pakket: Wij hebben verschillende pakketten met vaste prijzen, zo weet je altijd waar je aan toe bent bij ons.

Wekelijks: Wekelijks kijken wij de website na of er geen problemen zijn die wij vervolgens direct oplossen.

Invulling: Tekst en plaatjes veranderen? geef dit door aan support@me-media.nl

SERVICE EN ONDERHOUD

Bereikbaarheid service en support

Ons team is elke werkdag en zaterdag aanwezig om service te verlenen via online chat, supportdesk en telefonisch. Bij noodzakelijke problemen buiten openingstijden staat het team van hosting4ever.nl klaar om onze klanten te woord te staan, dit is een 24/7 service systeem.

Google Adwords

Met Google Adwords kan je adverteren op Google, Youtube en andere mediums. Echter zelf succes hiermee behalen is een hele opgave, dit is een kwestie van een goede analyse van concurrenten, bezoekersaantallen, zoekwoorden etc. Wij mogen het Google Partner logo dragen en hebben daardoor toegang tot extra tools en verplichten ons tot kennis en het hooghouden van kwaliteit en succes cijfers.

GOOGLE ADWORDS
Google Partner ME Media