Attractiepark Ticket Systeem. Leuisure branche ticket systeem.2018-05-03T15:44:57+00:00

Attractiepark ticket systeem of voor plekken waar een toegang vereist is

Attractiepark, themepark ticket en e-tickets

De complete ticket oplossing voor waar een toegang vereist is!
Online Ticket systeem voor o.a.  attractieparken, dierentuinen, speeltuinen, evenementen en andere plekken waar een toegang en ticket verkoop vereist is. Eenvoudig gezegd: Er word online een ticket gekocht met barcode en betaald met iDeal, credit Card of andere betaalmethode. Bij de kassa van het attractiepark word de ticket ingescand of een nummer in getypt en er volgt toegang.

Wij kunnen de complete ticket en toegangssysteem op ons nemen met optioneel een vereenvoudigde kassa systeem gekoppeld aan de online e-tickets. (kassa systeem is in ontwikkeling, verwacht lente 2018)

E-Tickets met Leisure marketing dashboard.

Voor diverse parken en evenementen hebben wij in eigen huis een e-ticket systeem ontwikkeld. Van de aankoop van een e-ticket thuis tot het scannen ervan bij de entree van het park.

Speciaal voor de branche hebben wij extra modules ingebouwd zoals o.a. voor schoolreisjes, groepen, uitgifte externe partijen zoals Groupon, Emesa etc.. en meer…

Daarnaast is het gehele systeem verbonden met Social Media en Google Analytics, dat maakt het admin panel een complete bron van informatie omtrent marketing activiteiten. (Dashboard is in ontwikkeling, verwacht eerste kwartaal 2018)

Ticket voorbeeld

Abonnement – Seizoenskaart

Seizoenskaarten uitgifte komt steeds meer voor, bijna ieder attractiepark kent een dergelijk systeem maar ook musea doen mee in deze trend. Dit betreft een extra module in ons leisure ticket systeem. De abonnement module gebruikt hetzelfde toegangs controle systeem als de tickets. Abonnement per jaar of doorlopend, betalen per jaar of maandelijks en handmatige betaling zoals met iDeal of automatische incasso…. Het is allemaal mogelijk en wij programmeren dit volledig op maat naar wens.

Toegangscontrole

De ticket controle is een belangrijk onderdeel van een park. Dit moet snel en soepel verlopen om een snelle doorgang te waarborgen.

Ons systeem kent al een eenvoudige ticket controle systeem die eenvoudig op een smartphone werkt met een camera, een hand(barcode)scanner of een eenvoudige computer met webcam of barcode scanner. Uitbesteden van de volledige toegangscontrole is ook een mogelijkheid.

Welke klanten gingen je voor, een greep uit ons klanten bestand…

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMONSTRATIE

ME Media Online & Print is een media bedrijf gevestigd in Enschede. Ons bedrijf is uitgerust met een showroom waar wij naast diverse voorbeelden een demonstratie kunnen geven. Maak hieronder online eenvoudig een afspraak wanneer je het beste uitkomt. Ook komen wij graag op locatie een kijkje nemen naar de huidige situatie om de juiste oplossing te kunnen bieden.

Laden...

CORPORATE IDENTITY

Volledige rebranding? corporate identity? wij ontwikkelen, ontwerpen en verwerken de complete huisstijl voor een optimale huisstijl belevenis in de juiste doelgroep.

MEER INFORMATIE

CREATING LEISURE

Nieuwe attractie, ingang of sign? wij denken en ontwikkelen mee om deze een juiste identiteit te geven in ontwerp en afwerking. Van idee naar schets en uitvoering.

MEER INFORMATIE

MARKETING

Geen eigen marketing afdeling? ondersteuning nodig? wij hebben het netwerk en de kennis om succesvolle campagnes te starten en beheren online en offline.

MEER INFORMATIE

NARROWCASTING

Narrowcasting op de juiste plekken om gasten te informeren instrueren of entertainen. Wachtrij TV verzacht de wachttijd met extra cross-selling mogelijkheid.

MEER INFORMATIE