Website laten maken & Google geoptimaliseerd

Website laten maken & Google geoptimaliseerd 2017-06-20T13:39:12+00:00

Website pakket, duidelijkheid in webdesign prijzen

Website pakket

Een website van ons heeft als voornaamste doel om bezoekers te verleiden tot het doen van een aankoop of te interesseren om contact op te nemen, dus zorgen voor nieuwe leads. Ook dient een goede website bezoekers te informeren. Een website pakket van ons betekent een volledig ingevulde opgeleverde website.

Bekijk een aantal voorbeelden!
waarbeek website | webdesign Enschede

Smartphone en Tablet app.

Bezoekersaantallen via een smartphone overstijgen de bezoekersaantallen van een desktop computer. Wanneer men de website bezoekt met een smartphone zal de mobiele app getoond worden die gericht is op een maximaal rendement.

Vaste prijzen, geen verrassingen achteraf

Eenvoudige afspraken om zeker te zijn van een professionele website die naar je wens is Een volledig pakket voor maar € 588,- of een lage maandelijkse prijs of vraag een offerte aan.

Website pakket prijzen

Google optimalisatie

Elke website ongeacht pakket zullen wij de website Google geoptimaliseerd opleveren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om volledig de website met Google optimalisatie uit te besteden aan ons.

Wanneer u stil staat zal de concurrentie het winnen, samen met ons zullen wij dit voorkomen.

Zoekmachine optimalisatie

Google Adwords

Adverteren in Google, Youtube maar ook externe websites kan met Google Adwords. Echter zelf succes hiermee behalen is een hele opgave, dit is een kwestie van een goede analyse van concurrenten, bezoekersaantallen, zoekwoorden etc. Wij mogen het Google Partner logo dragen en hebben daardoor toegang tot extra tools en verplichten ons tot kennis en het hooghouden van kwaliteit en succes cijfers.

Google Adwords

Vrijblijvende website offerte aanvraag. 

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket