Website Onderhoud 2017-06-20T13:40:09+00:00

Onderhoud service en back-up met website onderhoud

ONDERHOUD EN SERVICE

Het onderhoud van uw website zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan.

U heeft bijvoorbeeld een kleine wijziging, maar u weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u heeft er simpelweg geen tijd voor.
Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren of problemen met de zoekmachine optimalisatie. Ook kan het zijn dat u graag advies wilt over uw internetmarketingactiviteiten. ME Media neemt u graag al het werk uit handen.

VEILIGHEIDSUPDATES EN BACK-UPS

Het CMS-systeem van uw website heeft onderhoud nodig. Net zoals een auto zo af en toe een onderhoudscheck nodig heeft, is dat ook het geval met websites. Regelmatig worden er veiligheidsupdates uitgebracht voor CMS-systemen.

Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door uw website steeds te voorzien van de laatste veiligheidsupdates, wordt de kans dat uw site gehackt wordt aanmerkelijk kleiner.
Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up van uw website te maken. Het is bijzonder vervelend als door bijvoorbeeld een hackpoging of het stuk gaan van een server uw gehele website, en alle informatie die daarop gepubliceerd stond, verloren gaat. ME Media kan deze problemen ondervangen door regelmatig veiligheidsupdates en back-ups uit te voeren.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Wilt u er zeker van zijn dat uw website altijd toegankelijk is? Dat deze is voorzien van de laatste updates? En wilt u alle wijzigingen graag uitbesteden?

Kies dan voor ons onderhoudspakket. Daarmee bent u verzekerd van de laatste veiligheidsupdates en ondersteunen wij u bij het beheren van uw website.

Vraag een onderhoud offerte aan bij me media.
Binnen elke stappen een offerte.

naar offerte aanvraag

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket