Website Pakket 2017-07-28T23:34:06+00:00

WEBSITE PAKKET

Een website van ons heeft als voornaamste doel om bezoekers te verleiden tot het doen van een aankoop of te interesseren om contact op te nemen, dus zorgen voor nieuwe leads. Ook dient een goede website bezoekers te informeren. Een website pakket van ons betekent een volledig ingevulde opgeleverde website.

BEKIJK EEN AANTAL VOORBEELDEN

BEHEER SYSTEEM

Een website pakket komt altijd met een zogenoemd CMS systeem, oftewel een Content Management Systeem. Dit is het middelpunt van de website en vanuit daar is de gehele website zelf te beheren.

BETERE VINDBAARHEID

De website is Google geoptimaliseerd door middel van aanpassingen in het CMS systeem. Onze online marketing specialisten optimaliseren de website en leren hoe hiermee om te gaan in de toekomst.

ÈÈN HUISSTIJL

De website word gebouwd in de huisstijl van je bedrijf. Hierbij word rekening gehouden met kleurgebruik en huisstijl. Daarbij zullen wij de huisstijl doorvoeren in eventueel drukwerk.

WEBAPP

De website word responsive gemaakt, dit houd in dat wanneer men de website bezoekt met een smartphone of tablet de speciale website app getoond word voor o.a. Android, iPhone en Windows mobile.

Smartphone en Tablet app

Bezoekersaantallen via een smartphone overstijgen de bezoekersaantallen van een desktop computer. Wanneer men de website bezoekt met een smartphone zal de mobiele app getoond worden die gericht is op een maximaal rendement.

DUIDELIJKE PRIJZEN EN GEEN VERASSINGEN ACHTERAF

Eenvoudige afspraken om zeker te zijn van een professionele website die naar je wens is gebouwd Een volledig pakket voor een éénmalige prijs of een lage maandelijkse prijs kom binnen lopen zonder afspraak of vraag een offerte aan.

WEBSITE PAKKET
Google Website Optimalisatie

GOOGLE OPTIMALISATIE

Elke website ongeacht pakket zullen wij Google geoptimaliseerd opleveren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om volledig de website met Google optimalisatie uit te besteden aan ons.

Een professionele website is belangrijk, maar dat deze online gevonden word nog belangrijker. Wij gaan aan de slag met belangrijke zoekwoorden en zorgen ervoor dat de website daarop zal scoren in Google of dat bestaande posities gehandhaafd blijven en verbeterd worden

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Google Adwords

Met Google Adwords kan je adverteren op Google, Youtube en andere mediums. Echter zelf succes hiermee behalen is een hele opgave, dit is een kwestie van een goede analyse van concurrenten, bezoekersaantallen, zoekwoorden etc. Wij mogen het Google Partner logo dragen en hebben daardoor toegang tot extra tools en verplichten ons tot kennis en het hooghouden van kwaliteit en succes cijfers.

GOOGLE ADWORDS
Google Partner ME Media