Zoekmachine Optimalisatie 2017-12-05T12:53:21+00:00

Zoekmachine Optimalisatie voor iedereen bereikbaar

Wij richten ons voornamelijk op Google optimalisatie doordat deze zoekmachine gebruikt wordt door gemiddeld 97% van de Nederlandse internetters.

Volledig uitbesteden of samen met ons werken. Wellicht gecombineerd met Google adverteren.

Wij zijn naast Google Partner ook Google gecertificeerd! Hiermee ben je verzekerd van een bedrijf die de kennis in huis heeft en zijn medewerkers traint en examineert om de Google certificatie te kunnen behouden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Google Adwords

Met Google Adwords kan je adverteren op Google, Youtube en andere mediums. Echter zelf succes hiermee behalen is een hele opgave, dit is een kwestie van een goede analyse van concurrenten, bezoekersaantallen, zoekwoorden etc. Wij mogen het Google Partner logo dragen en hebben daardoor toegang tot extra tools en verplichten ons tot kennis en het hooghouden van kwaliteit en succes cijfers.

GOOGLE ADWORDS
Google Partner ME Media

Zoekmachine optimalisatie met resultaat!

Duidelijke afspraken geen verrassingen achteraf. Wij gaan actief aan de slag met je website, social media, linkbuilding en meer. Alles om beter te scoren in Google om de doelen te behalen.

Elke week ontvang je van ons een uitgebreide rapportage waarin de vorderingen staan, actuele cijfers, conversies en meer. Aan de hand van deze rapportages gaan wij wekelijk aan de slag om continue meer succes te behalen uit de website.

MAAK EEN AFSPRAAK
Open Chat
1
Close chat
Bedankt voor je bezoek aan deze website. Deze chat gaat via Facebook Messenger, wij doen er alles aan om je z.s.m. te helpen.

Chatten