Zoekmachine Optimalisatie voor iedereen bereikbaar

Wij richten ons voornamelijk op Google optimalisatie doordat deze zoekmachine gebruikt wordt door gemiddeld 97% van de Nederlandse internetters.

Volledig uitbesteden of samen met ons werken. Wellicht gecombineerd met Google adverteren.

Wij zijn naast Google Partner ook Google gecertificeerd! Hiermee ben je verzekerd van een bedrijf die de kennis in huis heeft en zijn medewerkers traint en examineert om de Google certificatie te kunnen behouden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vast bedrag of “no cure no pay”

Wij zijn overtuigd van onze skills en laten dit graag zien in wekelijkse rapportages die je van ons ontvangt met de behaalde successen maar ook de voortgang. Dit bieden wij aan tegen een vast tarief per maand. Wens je echter mee zekerheid van de behaalde succes dan kunnen wij ook werken op “No cure no pay” basis. 

GOOGLE ADWORDS
Google Partner ME Media

Zoekmachine optimalisatie met resultaat!

Duidelijke afspraken geen verrassingen achteraf. Wij gaan actief aan de slag met je website, social media, linkbuilding en meer. Alles om beter te scoren in Google om de doelen te behalen.

Elke week ontvang je van ons een uitgebreide rapportage waarin de vorderingen staan, actuele cijfers, conversies en meer. Aan de hand van deze rapportages gaan wij wekelijk aan de slag om continue meer succes te behalen uit de website.

MAAK EEN AFSPRAAK