Over ME Media

Over ME Media 2017-06-20T14:12:24+00:00

Kennis maken met ons bedrijf en team

4.7/5

4.7/5

9.7/10

ME Media Online & Print is gestart als klein webdesign bureau, vrijwel direct zijn wij zo hard gegroeid dat we begonnen met groeien naar waar wij nu staan. Begonnen met Marco de Vries (webdesign) en Eelco Hövels (verkoop en internet marketing) zijn wij nu een compleet team die handelt vanuit een winkel en kantoor pand in Enschede.

Winkel voor Online & Print

Dat wij een winkel hebben is wel uniek te noemen in deze branche. Veelal zitten vergelijkbare bedrijven op zolderkamers of va uit een groot kantoor verzamelgebouw. Doordat wij een winkel hebben is het eenvoudig om bij ons gewoon even binnen te komen of met ons telefonisch contact op te nemen. Daarbij zijn wij tevens op zaterdag aanwezig en is het mogelijk om op afspraak na winkeltijden je wensen te bespreken(webdesign). Benieuwd naar onze winkel? kom gewoon even binnen lopen.

Ons team

Ons team voor Online & Print is zorgvuldig samen gesteld vanuit voornamelijk stageplekken die bij ons hebben uitgeblonken in hun vak en daardoor worden aangenomen. Dit stelt in ons in staat om jonge mensen een kans te bieden op de arbeidsmarkt en een goede selectie medewerkers te hebben. Daarnaast uiteraard Marco de Vries en Eelco Hövels die jaren lange ervaring hebben in deze branche.

Maak kennis met onze experts op het gebied van Online & Print

Kom eens binnen lopen in onze winkel “gewoon” zonder afspraak.

Kom langs!

10 JAAR

Wist u dat ME Media al bijna 10 jaar bestaat? In deze jaren hebben wij op veel gebieden ervaring opgedaan.

BLOG

Wil je de up-to-date zijn van de nieuwste weetjes en informatie? Bekijk dan het blog van hosting4ever of de ME Media nieuwspagina.

BEKENDHEID

Zoekt u ook wel eens op google naar jouw wensen? Wij ook! Daarom vinden wij het ook erg belangrijk om hoog in Google te staan. Bekijk maar eens op Google!

SUPPORT SYSTEEM

Heb je een online product bij ons? Dan kunt je altijd via een support systeem hulp aanvragen. Wij kunnen hier jou helpen met de aanvraag. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

BEGINJEWEBSHOP

Bent je geïnteresseerd in een webshop of een nieuwe webshop? Bekijk dan eens op beginjewebshop.nl. Hier kun je een nieuwe webshop aanvragen voor een minimale prijs!

HOSTING4EVER

Wij zitten samen in het pand met Hosting4ever onder de leiding van Marco de Vries. Hier kun je domeinnamen aanvragen voor jouw nieuwe website of webshop!

UNIVERSITEIT TWENTE

Onze specialisten op het gebied van programmeren en webapplicaties hebben veel ervaring op gedaan van de universiteit Twente. Deze ervaring passen ze toe bij jouw aanvraag!

logo

Totaaloplossing Online & Print

Het is simpel, wij willen ook graag de beste zijn en dit willen wij ook voor onze klanten niemand verliest graag.

De beste zijn of blijven is wat iedere ondernemer wil zijn. Dat willen wij ook voor onszelf maar ook voor onze klanten. Behalen wij succes voor onze klant dan is deze tevreden en zal men klant blijven of doorvertellen wat wij kunnen. Wij vinden dat een website niet iets is wat je zomaar even koopt. Om echt online succes te behalen moet goed nagedacht worden over de bezoekers en hun gedrag met daarbij zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie is het analyseren van de bezoekers van de website en daarop de website aan te passen. De website wordt gemaakt voor de bezoekers zodat zei tevreden zijn. Meer bezoekers die langer blijven betekent een betere relevantie waardoor Google je beter zal waarderen en hoger plaatst dan je concurent die zich daar niet mee bezig houd.

Bij ME Media Online & Print, is onze missie om onze klanten (veelal bedrijven) te voorzien van een succesvolle marketing strategie op het gebied van Online en Print. Wij zullen deze bedrijven helpen om in hun vakgebied te stralen met hun reclame uitingen alsmede de complete huisstijl.
Alles begint bij een goed doordacht ontwerp. Of het ontwerp nu is voor online of print, er moet goed nagedacht worden over een goede huisstijl.
Ontwerp omzetten naar een werkende website of systeem dat is het werk van een developer. Luisteren naar de wensen van de klant en bezoekers profielen omzetten naar een succesvol werkende website.
Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wij zijn tijdens winkeltijden geopend (dus ook zaterdag) en te bezoeken voor vragen en/of service.

Altijd welkom
in de winkel

Meer dan 10
jaar ervaring

SEO en SEA
Google partner

Betaalbare prijs

OM TROTS OP TE ZIJN

Klanten en Partners

Naast onze producten werken we ook samen met verschillende bedrijven. Zie hier onder onze klanten en partners.

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket