Print 2017-06-20T13:00:42+00:00

Print en drukwerk kwaliteit met persoonlijke service

4.7/5

4.7/5

9.7/10

Wij noemen onszelf geen copyshop maar een volwaardige print en drukwerk partner. Voornamelijk actief op de zakelijke markt maar uiteraard zijn ook consumenten welkom voor print en kopie werkzaamheden.

DTP en Ontwerp

Uw drukwerk op maat

Altijd welkom
in de winkel

Betaalbare prijs

Bekijk de copyshop prijslijst.
Of voor drukwerk vraag om een offerte.

naar prijslijst

Print en drukwerk winkel

Van onze kopieerwinkel in Enschede maken veel bedrijven gebruik. Dat komt door onze snelle service, kwaliteit van het printwerk en de klantvriendelijke benadering. Door onze ruime ervaring kunnen wij je goed adviseren over print en kopieerwerk.
Wij maken uitsluitend gebruik van hoogstaand apparatuur zoals Sharp en HP. Tevens zijn er vele afwerkmogelijkheden zoals inbinden, snijden, nieten en meer.

drukkerij

Wij bieden een ruim assortiment aan drukwerk zoals reclame drukwerk en huisstijl drukwerk. Voor een aantal branches zijn er speciale prijzen en mogelijkheden beschikbaar. Onze prijzen zijn zeer concurrerend te noemen, dit door een intensieve samenwerking met grote drukkerijen in Duitsland. Door drukwerk te combineren kunnen wij zeer lage prijzen aanbieden.

aanlever specificaties

Omdat wij graag kwaliteit willen leveren hebben wij aanleverspecificaties gemaakt. Met deze richtlijn kunnen wij kwaliteit print en drukwerk leveren. Wanneer u vragen heeft of hulp wilt bij de opmaak dan staan wij uiteraard voor je klaar.

productie

Of het nu gaat om kopieer, print of drukwerk tijdens de productie zorgen wij voor de best mogelijke kwaliteit. Onze eigen productielijn bestaat uit apparatuur van Sharp en HP en maken gebruik van DCP papier soorten van Clairefontaine. Productielijn van partner bedrijven t.b.v. offset druk bestaat uit Heidelberg en KBA. Deze productiefaciliteit bevindt zich in Duitsland waar ze bekend staan om hun druktechnieken, combinatiedruk (dus lage prijs) en kwaliteit.

PRINT DIENSTEN

Naast copy en drukwerk bieden wij dtp diensten, grafisch ontwerp zoals een logo of huisstijl of andere ontwerp zaken. Wij denken graag mee aan een oplossing voor uw behoeften aan print en drukwerk. Heeft u nog geen enkel idee voor een reclamecampagne in print of een combinatie van print en online, wij hebben bijna 10 jaar ervaring op dit gebied.

Klanten en Partners

Naast onze producten werken we ook samen met verschillende bedrijven. Zie hier onder onze klanten en partners.

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket