Prijslijst

Prijslijst 2017-06-20T13:44:36+00:00

Copyshop Enschede, duidelijkheid in prijzen

Copyshop Prijslijst

Wij houden van duidelijkheid in alles wat we doen. Vele copyshops houden hun prijzen geheim en tonen dit niet in hun communicatie. Wij zijn hier graag duidelijk over, zo weet je precies waar je aan toe bent. Particulieren en bedrijven zijn bij ons welkom, echter hebben wij zeer aantrekkelijke mogelijkheden voor bedrijven met onze Company Card.
Vind ons op Google Maps

Printen en Kopiëren prijslijst

Afwerking en plot posters

Company Card prijslijst!

Uitsluitend voor kvk ingeschreven bedrijven cq. instanties. De Company Card is voor ieder bedrijf aan te vragen en ideaal wanneer je regelmatig kleine printopdrachten hebt.

Printwerk op tegoed basis

De company card bevat een tegoed die je vooraf oplaadt en betaalt op factuur basis. De nieuwe kaart in de vorm van een sleutelhanger koop je voor € 50,- inclusief hetzelfde bedrag als tegoed. Zodra de ondergrens van € 15,- word behaald zal er met automatische incasso € 50,- tegoed worden bijgeschreven.  Wilt u liever niet met automatische incasso werken? dan zal er € 2,50 administratie kosten worden berekend.

Overige kosten en voorwaarden
Het is niet mogelijk drukwerk af te rekenen met de Company Card. Eventuele bezorgkosten die gemaakt worden of aanverwante kosten t.b.v. printwerk zoals nietjes, inbinden, mappen etc.. zijn wel inclusief de Company Card. Bij incasso stonering behoud ME Media Online & Print het recht de openstaande kosten in rekening te brengen op factuur met de bijbehorende administratie kosten

Volledige uitbesteding voor kantoren, advocatuur, notarieel, accountancy etc..

Onze Haal en breng service ontzorgd je bedrijf wanneer het gaat over het doen van veelal “lang en saai” kopieerwerk. Het is vaak voordeliger om dit uit te besteden dan zelf kostbare werkuren daaraan te besteden. Tevens hebben al onze medewerkers een geheim houdings-verklaring ondertekend en worden foutieve prints vakkundig vernietigd.

Lees meer over onze copyshop haal en breng service!

Soort Prijs
Ringband € 4,30
Tabbladen (vanaf) € 0,90c
Inbinden  € 1,25
Snelhechter € 0,90c

Prijzen excl 21 % BTW. Verwerken in ringband is kosteloos.

Soort Prijs
Binnen 24 uur bezorgd € 9,95
Binnen 24 uur ophalen € 2,50
Vaste bezorgdag  € 0,00

Prijzen excl 21 % BTW.

Company Card

company-cardDeze diensten zijn alleen beschikbaar voor houders van de Company Card.
Dit betreft een “sleutel hanger” tag die word gebruikt voor afrekening op factuur.

Bezorgkosten bij opdrachten onder de € 50,- bedragen voor de vaste bezorgdag € 4,50

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket