Copyshop

Copyshop 2017-06-20T13:44:18+00:00

Copyshop Enschede, print en Kopieër werkzaamheden

Copyshop in Enschede nodig? wij zijn niet een traditionele copyshop maar een full service printshop in Enschede. Niet alleen onze winkel straalt rust uit, ook nemen wij de tijd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn in onze printshop. Gespecialiseerde copyshop voor de zakelijke markt, maar ook is de consument van harte welkom. Van enkele kopieën tot leveren van volledig drukwerk opdracht of spoed opdrachten zoals flyers etc.

Print en druk werkzaamheden in een full service copyshop in Enschede tegen zeer concurrerende prijzen

copyshop Enschede machine

Copyshop prijslijst

Wij maken geen geheim van onze prijzen, wij hebben immers naast kwaliteit zeer concurerende prijzen.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, snelle service en lage prijs dat wij naast de bovenstaande prijslijst enkele voorbeeld prijzen vermelden van bepaalde artikelen. Tevens zullen wij regelmatig een leuke actie maken en communiceren op deze pagina!

Copyshop Prijslijst

Drukwerk Voorbeeld prijzen

1.000 A5 flyers dubbelzijdig kleur
5.000 A6 flyers dubbelzijdig kleur
1.000 A4 flyers dubbelzijdig kleur
5 B2 posters enkelzijdig kleur
2.000 vel briefpapier 90gr kleur
500 Visitekaartjes 400gr glans
1.000 Visitekaartjes Mat gelamineerd
€35,-
€52,-
€66,-
€16,90
€58,-
€19,90
€38,-

Prijzen excl. 21% btw.

Printwerk op rekening

company-cardBedrijven en instellingen kunnen een Company card aanvragen (sleutelhanger). Hiermee is het mogelijk om met een tegoed systeem te kopiëren en printen.

Naast lagere prijzen het voordeel van 1 verzamelfactuur en geen losse bonnetjes meer.

Copyshop met bezorgservice

Geen tijd om zelf het print of drukwerk op te halen? wij doen dit graag in Enschede. In het bezit van een Company Card? dan is het mogelijk dat drukwerk altijd gratis bezorgd word en printwerk vanaf 1.000 prints. Bij kleine opdrachten en/of geen Company Card houder? dan vragen wij een bijdrage van € 4,50

Bezorg informatie

Copyshop Enschede

Onze copyshop heeft na al die jaren een vast plekje veroverd in het aanbod van copyshops in Enschede. Dit voornamelijk door een snelle service, kwaliteit en klantvriendelijke benadering. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogstaand apparatuur zoals Sharp en HP. Professionele medewerkers staan klaar in onze nette winkel, onze inrichting is niet wat je van een standaard copyshop zou verwachten, professionaliteit en een rustige uitstraling. Wacht gewoon even in onze rustige winkel tot het print werk gereed is, in de meeste gevallen kun je erop wachten.

Copyshop enschede afwerking
Drukkerij Enschede Dtp werk

Printwerk aanleverspecificaties

Omdat wij graag kwaliteit willen leveren hebben wij aanleverspecificaties gemaakt. Met deze richtlijn kunnen wij kwaliteit print en drukwerk leveren. Mak bij voorkeur gebruik van de door ons aangeboden templates. Wanneer je vragen hebt of hulp wilt bij de opmaak dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Aanleverspecificaties

Copyshop spoed service!

Snel print of drukwerk nodig? wij leveren met spoed o.a. flyers, brieven, enveloppen etc.  Deze zijn gemiddeld binnen enkele uren al klaar. Ook is het mogelijk snel uitnodigen, wenskaarten, rouwkaarten, bidprentjes enz.. te leveren binnen enkele uren na bestelling (mits voor 3 uur aangeleverd).

Ontwerp nodig? ook dit kunnen wij moet spoed verzorgen. Kom gewoon even binnen lopen voor meer informatie.

webdesign enschede

Printshop Enschede

Onze printshop is eenvoudig te bereiken in Enschede met de auto of fiets. Het is niet nodig parkeergeld te betalen en wij zitten aan een doorgaande weg in Twekkelerveld. Kom gewoon binnen lopen zonder afspraak, in de meeste gevallen verwerken wij de opdracht terwijl je wacht. Toch even wat langer wachten? neem even plaats om met het genot van een kopje koffie even te wachten.

Aanleverspecificaties

Om hoge kwaliteit van drukwerk te kunnen waarborgen, hebben wij specificaties bepaald waarmee bestanden mogen worden aangeleverd. Hiermee creëren wij een win-win situatie, namelijk een goede reputatie en tevreden klanten.

Printwerk Verwerking

Wij denken graag mee aan de ideale oplossing. Drukwerk verdelen en versturen naar meerdere filialen? drukwerk verzamelen en naar verschillende adressen sturen? of geen tijd om het drukwerk op te halen? wij komen er samen wel uit. Een copyshop met kwaliteit en service!

Snelle levertijden

Reclame drukwerk is vaak snel nodig. Onze flyers of posters zijn zonder meerprijs de volgende werkdag al klaar (bij aanlevering voor 11u). Snel visitekaartjes, kleine oplage print of drukwerk nodig? ook dit is de volgende werkdag al klaar.

Kom gewoon even binnen lopen!

support
icon
Hulp nodig?
Close
call
053 - 434 8011
menu-icon
Support Ticket