Copyshop Enschede2018-12-05T11:16:15+00:00

KOPIEER EN PRINT WERKZAAMHEDEN

DE COPYSHOP IN ENSCHEDE

Copyshop in Enschede nodig? wij zijn niet een traditionele copyshop maar een full service printshop in Enschede. Niet alleen onze winkel straalt rust uit, ook nemen wij de tijd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn in onze printshop. Van enkele kopieën tot het leveren van volledig drukwerk of spoed opdrachten zoals flyers etc. Met onze vaste lage prijs zonder ingewikkelde staffelprijzen voor iedereen zijn wij de goedkoopste printservice in Enschede.

Kopieren en printen in Enschede

PRINT

COPYSHOP IN ENSCHEDE

Naast een volledige Communication Company te zijn voor ondernemers is uiteraard de consument bij ons ook van harte welkom. Als student print werkzaamheden? of particulier gewoon wat documenten printen? kom gewoon binnen lopen zonder afspraak. Onze prijs is de laagste van de regio (ook voor studenten) maar wel met extra aandacht en service. Bekijk onze Copyshop Prijslijst. voor meer informatie omtrent onze standaard prijzen of vraag een offerte aan per chat of mail.

WAAROM ME MEDIA ONLINE & PRINT?

  • Print en drukwerk assortiment

  • Klaar terwijl je wacht, afspraak niet nodig
  • Duurt het wat langer! Koffie?
  • Bezorgservice voor al het print en drukwerk
  • Ervaren team met jarenlange ervaring
  • Ontwerp en DTP werkzaamheden

COPYSHOP PRIJSLIJST

KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

Wij maken geen geheim van onze prijzen, wij hebben immers naast kwaliteit zeer concurrerende prijzen.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, snelle service en lage prijs dat wij naast de online prijslijst enkele voorbeeld prijzen vermelden van bepaalde artikelen. Tevens zullen wij regelmatig een leuke actie maken en communiceren.

Copyshop Prijslijst
Winkel ME Media
Bezorgen

COPYSHOP BEZORGSERVICE

WE BRENGEN JE BESTELLING

Geen tijd om zelf het print of drukwerk op te halen? wij doen dit graag in Enschede. In het bezit van een Company Card? dan is het mogelijk dat drukwerk altijd gratis bezorgd word en printwerk vanaf 1.000 prints. Bij kleine opdrachten en/of geen Company Card houder? dan vragen wij een bijdrage van € 4,50

PROFFESSIONELE COPYSHOP

MET HOOGSTAAND APPARATUUR

Onze copyshop heeft na al die jaren een vast plekje veroverd in het aanbod van copyshops in Enschede. Dit voornamelijk door een snelle service, kwaliteit en klantvriendelijke benadering. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogstaand apparatuur zoals Sharp en HP.

Professionele medewerkers staan klaar in onze nette winkel, onze inrichting is niet wat je van een standaard copyshop zou verwachten, professionaliteit en een rustige uitstraling. Wacht gewoon even in onze rustige winkel tot het print werk gereed is, in de meeste gevallen kun je erop wachten.

CopyenPrint Enschede Shop
Drukwerk DTP Enschede

PRINTWERK AANLEVERSPECIVICATIES

RICHTLIJNEN VOOR PRINTOPDRACHTEN

Omdat wij graag kwaliteit willen leveren hebben wij aanleverspecificaties gemaakt. Met deze richtlijn kunnen wij kwaliteit print en drukwerk leveren.

Maak bij voorkeur gebruik van de door ons aangeboden templates.

Wanneer je vragen hebt of hulp wilt bij de opmaak dan staan wij uiteraard voor je klaar.

Aanleverspecificaties & Templates

PRINTSHOP MET SPOEDSERIVCE

WANNEER PRINTWERK SNEL NODIG IS

Snel print of drukwerk nodig? wij leveren met spoed o.a. flyers, brieven, enveloppen etc.  Deze zijn gemiddeld binnen enkele uren al klaar.

Ook is het mogelijk snel uitnodigen, wenskaarten, rouwkaarten, bidprentjes enz.. te leveren binnen enkele uren na bestelling (mits voor 3 uur aangeleverd).

Ontwerp nodig? ook dit kunnen wij moet spoed verzorgen. Kom gewoon even binnen lopen voor meer informatie.

spoedservice