PRIJSLIJST DRUKWERK

DRUKWERK PRIJZEN (ALGEMEEN)

Wij houden van duidelijkheid en geen langdurige drukwerk offerte tijden. Dit betreffen de prijzen van ons drukwerk zoals flyers, briefpapier, folders, enveloppen enz. Voor lagere oplage of printwerkzaamheden hebben wij onze printshop prijslijst online staan.

Wanneer er voor jouw product geen prijs aanwezig is neem dan even contact met ons op of kom zonder afspraak gewoon binnen lopen. De meest voorkomende producten staat tevens in onze webshop en zijn daar te bestellen. Hierbij is gratis bezorging mogelijk of ophalen in onze winkel.

Enschede Drukwerk

ME MEDIA WEBSHOP

DÉ DRUKKERIJ IN ENSCHEDE MET SERVICE EN KWALITEIT

Naast onze winkel in Enschede is het mogelijk direct online je drukwerk te bestellen en te laten bezorgen of zelf ophalen. Het gehele proces kan je volgen, van file-upload naar productie met uiteindelijk de levering. Onze webshop wordt continue voorzien van nieuwe producten maar wanneer je toch wat mist neem dan even contact met ons op.

MEER DAN ALLEEN WEBDESIGN

  • Bestandscontrole door medewerker
  • Gratis bezorging of afhalen
  • Winkel met voorbeelden en adviseurs
  • Bestel online of in onze winkel
  • Goedkoper dan een traditionele drukker

DRUKWERK PRODUCTEN

DIT KUNNEN WIJ O.A. DRUKKEN

Algemeen
Flyers
Kleding
Visitekaartjes
Briefpapier
Enveloppen
Stickers
Wenskaarten
Folders
Schrijfblokken
Huisstijl
ME Media Webshop

KOM GEWOON LANGS

KOM LANGS IN ONZE SHOP TE ENSCHEDE

In onze shop in Enschede kun je veel drukwerk komen bekijken. Ervaar zelf de kwaliteit alvorens je het drukwerk besteld. Zo kom nooit voor verassingen. Ook adviseren wij je graag!

OFFERTE AANVRAGEN

OFFERTE AANVRAGEN DRUKWERK ENSCHEDE

Voor enkele drukwerk voorbeeldprijzen kan je op onze website kijken of een offerte aanvragen. Verstuur het te drukken bestand met dit formulier of Wetransfer. Wij zijn een drukkerij in Enschede en te bezoeken in onze winkel.

Voor printen in de winkel kun je gewoon een usb stick meenemen of een bestand sturen met WhatsApp. Bestanden mailen kan op info@me-media.nl (vermeld hierbij duidelijk wat de bedoeling is).


  BESTANDEN UPLOADEN
DRUKKERIJ ENSCHEDE | DRUKWERK WINKEL

KOM ZONDER AFSPRAAK BINNEN LOPEN!

Drukkerij in Enschede nodig? wij zijn geen grote drukkerij maar een drukwerk winkel met persoonlijk contact. Zonder afspraak ben je bij ons welkom om de wensen te bespreken, drukwerk voorbeelden te bekijken en bestellingen door te voeren.  Je kan naar een grote drukkerij in Enschede gaan maar daar ook de hoofdprijs betalen. Wij bieden drukwerk tegen internetprijzen.

Ondanks dat een afspraak maken niet nodig is kan het zijn dat je het fijner vindt om rustig alle wensen te bespreken. Het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen.

Drukkerij Enschede

GJ van Heekstraat 125
7521EB, Enschede

App Ons via nummer: 06 202 27 094 (of klik hier)

053 – 434 80 11