Webshop All-In

PROFESSIONEEL JE EIGEN WEBSHOP MET ALLES WAT JE NODIG HEBT

Met zomaar een webshop starten zonder kennis behaal je geen succes, start direct professioneel met begeleiding van professionals. ME Media Online & Print bouwt niet alleen de webshop maar levert direct alle tools en producten om professioneel van start te gaan. Met alle tools bedoelen wij ook echt alles, van techniek tot professionele bedrukte verzenddozen en ander drukwerk.

Daarbij krijg je een vaste contactpersoon toegewezen waar je één jaar lang terecht kan voor alle vragen omtrent het hebben van de webshop zelf, onderhoud, wetgeving, administratie etc.

ME Media Online & Print bestaat al meer als 10 jaar waarin wij vele webshops hebben mogen realiseren en met ons mee gegroeid zijn.

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

BEHEER SYSTEEM

BETERE VINDBAARHEID

ÈÈN HUISSTIJL

WEBAPP

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

Wat kun je verwachten van ons webshop all-in pakket?

(alle hieronder vermelde opties zijn inclusief het totaal pakket)

HUISSTIJL ONTWIKKELING

De basis van iedere onderneming is een professionele huisstijl. Na een eerste gesprek starten wij met de ontwikkeling van een logo en de complete huisstijl (vormen en kleuren). Deze huisstijl zal worden doorgevoerd op alle hieronder vermelde onderdelen.

WEBSHOP (TECHNIEK EN ONTWERP)

Na goedkeuring van de nieuwe huisstijl wordt er gestart met het belangrijkste onderdeel namelijk de webshop zelf. Wij maken gebruik van het succesvolle WordPress met WooCommerce. De webshop wordt volledig ingesteld naar wens en in de meeste gevallen kunnen wij zelfs alle producten invoeren (.csv import).

KASSA SYSTEEM MET KOPPELING

Met het gekoppelde kassa systeem kan je eventuele eigen winkel verkoop of beurs / markt verkoop koppelen zodat de voorraad realtime wordt bijgewerkt. De kassa werkt op bijvoorbeeld een tablet of een laptop en te koppelen met een printer of kassabon printer. Optioneel is een Pin Apparaat die gekoppeld kan worden.

BETAALMETHODEN

Samen met onze partner pay.nl bouwen wij een aantal betaalmethodes in zoals iDeal, Paypal etc..
Hierbij ondersteunen en adviseren wij het gehele proces, van aanvraag tot het daadwerkelijk inbouwen en testen.

WEBHOSTING MET SSL CERTIFICAAT

De webshop zal gehost worden bij onze partner Hosting4ever met daarbij een SSL certificaat wat wettelijk verplicht is voor een Webshop. De totaalprijs van dit pakket is inclusief één jaar hosting met SSL Certificaat.

WEBWINKEL KEURMERK

Voor een jaar lang mag je een keurmerk voeren inclusief automatisch rating systeem. Hiermee creëer je vertrouwen bij de online shopper en bij een eventueel geschil zullen zij bemiddelen. Tevens zorgen wij ervoor dat de webshop succesvol door de keuring zal komen.

VERZENDSYSTEEM

Samen vragen wij een account aan bij My Parcel (PostNL) en koppelen wij dit aan de webshop inclusief Track & Trace email voor je klant. Daarbij tevens een startpakket met verzendlabels. Order komt binnen > Verzendlabel wordt automatisch aangemaakt > afgeven bij een PostNL punt.

VERZENDDOZEN EN ENVELOPPEN

Verzenddozen Golfkarton (b-golf) met plakstrip sluiting en dubbele sluiting voor retourzending. Kleur opdruk op de deksel (1 kleur).
Bij Formaat M 200st en bij formaat L 100 st Of een tegoedbon t.w.v. €400,- op andere verzenddozen.

PROMOTIE DRUKWERK

Ontworpen en gedrukte A5 flyers 1.000 stuks en ontworpen en gedrukte visitekaartjes 500 stuks. Immers een mooie webshop is de basis, maar door middel van promotie wordt je ook echt gevonden en kan de verkoop starten.

VERZEND GIMMICK

Een verzend gimmick is een extraatje die je bij het product in de verpakking stopt. Een bedankkaartje met een bedrukte pen? proefzakje met een kaartje? folder? Kortingbon voor herhaal aankoop? samen met je contactpersoon gaan wij een leuke gimmick bedenken en ontwikkelen. Hier krijg je een waardebon voor t.w.v. €120,-

WEBSHOP HULP

Wij helpen graag bij het beheren van de webshop en invulling. Dit door middel van een wekelijkse check en hulp bij de inhoud. Mocht er onverhoopt toch wat mis gaan hebben wij een dagelijkse back-up beschikbaar tot 30 dagen terug. (werkzaamheden max. 2 uur per maand)

ONDERHOUD EN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Een mooie website is de basis, maar daarna dient deze nog gevonden te worden. Wij ondersteunen je een jaar lang hierin door middel van wekelijkse rapportages en tips. Verder leggen wij koppelingen met Google zoals Analytics en Search Console.

Inhoud Webshop Pakket

 • Huisstijl ontwerp (logo)

 • Webshop en inhoud

 • Webhosting met SSL certificaat

 • Betaalmethoden aanvraag en ingebouwd

 • Kassa systeem met webshop koppeling

 • Verzend automatisering met PostNL

 • Webwinkel keurmerk (plus pakket)

 • Bedrukte verzenddozen en luchtfolie enveloppen.

 • Promotie drukwerk

 • Onderhoud en Zoekmachine optimalisatie

 • Webshop hulp

 • Verzend gimmick

Éénmalig

3900,-
 • Normale prijs ̶€̶4̶7̶5̶0̶

Dit is de prijs van een totaal webshop pakket. Liever alleen een webshop zonder extra’s? maak dan een afspraak om de prijs uit te laten rekenen voor je specifieke wensen. Financiering is mogelijk in termijnen. Vraag naar de mogelijkheden.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

VERTEL ONS AL JE WENSEN EN WIJ KIJKEN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

[bookly-form category_id=”8″ service_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members”]