Webshop All-In

PROFESSIONEEL JE EIGEN WEBSHOP MET ALLES WAT JE NODIG HEBT

Met zomaar een webshop starten zonder kennis behaal je geen succes, start direct professioneel met begeleiding van professionals. ME Media Online & Print bouwt niet alleen de webshop maar levert direct alle tools en producten om professioneel van start te gaan. Met alle tools bedoelen wij ook echt alles, van techniek tot professionele bedrukte verzenddozen en ander drukwerk.

Daarbij krijg je een vaste contactpersoon toegewezen waar je één jaar lang terecht kan voor alle vragen omtrent het hebben van de webshop zelf, onderhoud, wetgeving, administratie etc.

ME Media Online & Print bestaat al meer als 10 jaar waarin wij vele webshops hebben mogen realiseren en met ons mee gegroeid zijn.

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

BEHEER SYSTEEM

BETERE VINDBAARHEID

ÈÈN HUISSTIJL

WEBAPP

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

Wat kun je verwachten van ons webshop all-in pakket?

(alle hieronder vermelde opties zijn inclusief het totaal pakket)

HUISSTIJL ONTWIKKELING

De basis van iedere onderneming is een professionele huisstijl. Na een eerste gesprek starten wij met de ontwikkeling van een logo en de complete huisstijl (vormen en kleuren). Deze huisstijl zal worden doorgevoerd op alle hieronder vermelde onderdelen.

WEBSHOP (TECHNIEK EN ONTWERP)

Na goedkeuring van de nieuwe huisstijl wordt er gestart met het belangrijkste onderdeel namelijk de webshop zelf. Wij maken gebruik van het succesvolle WordPress met WooCommerce. De webshop wordt volledig ingesteld naar wens en in de meeste gevallen kunnen wij zelfs alle producten invoeren (.csv import).

KASSA SYSTEEM MET KOPPELING

Met het gekoppelde kassa systeem kan je eventuele eigen winkel verkoop of beurs / markt verkoop koppelen zodat de voorraad realtime wordt bijgewerkt. De kassa werkt op bijvoorbeeld een tablet of een laptop en te koppelen met een printer of kassabon printer. Optioneel is een Pin Apparaat die gekoppeld kan worden.

BETAALMETHODEN

Samen met onze partner pay.nl bouwen wij een aantal betaalmethodes in zoals iDeal, Paypal etc..
Hierbij ondersteunen en adviseren wij het gehele proces, van aanvraag tot het daadwerkelijk inbouwen en testen.

WEBHOSTING MET SSL CERTIFICAAT

De webshop zal gehost worden bij onze partner Hosting4ever met daarbij een SSL certificaat wat wettelijk verplicht is voor een Webshop. De totaalprijs van dit pakket is inclusief één jaar hosting met SSL Certificaat.

WEBWINKEL KEURMERK

Voor een jaar lang mag je een keurmerk voeren inclusief automatisch rating systeem. Hiermee creëer je vertrouwen bij de online shopper en bij een eventueel geschil zullen zij bemiddelen. Tevens zorgen wij ervoor dat de webshop succesvol door de keuring zal komen.

VERZENDSYSTEEM

Samen vragen wij een account aan bij My Parcel (PostNL) en koppelen wij dit aan de webshop inclusief Track & Trace email voor je klant. Daarbij tevens een startpakket met verzendlabels. Order komt binnen > Verzendlabel wordt automatisch aangemaakt > afgeven bij een PostNL punt.

VERZENDDOZEN EN ENVELOPPEN

Verzenddozen Golfkarton (b-golf) met plakstrip sluiting en dubbele sluiting voor retourzending. Kleur opdruk op de deksel (1 kleur).
Bij Formaat M 200st en bij formaat L 100 st Of een tegoedbon t.w.v. €400,- op andere verzenddozen.