Webshop

WIJ MAKEN JE PROFESSIONELE WEBSHOP

Met zomaar een webshop starten zonder enige kennis behaal je geen succes. Laat de webshop door vakmensen maken en onderhouden, het team van ME Media Online & Print is zo op elkaar ingespeeld dat ieder zijn eigen vak kan uitoefenen in het startproces van de webshop.

Naast het maken van een succesvolle webshop helpen wij bij de start en begeleiding van de shop. Verkoop succesvol online je producten.

Bang dat er te veel investering nodig is? wij hebben voor elk budget wel een webshop mogelijkheid. Om de kosten te kunnen berekenen hebben wij eerst meer informatie nodig wat je precies wil. Kom gewoon een keer langs in onze winkel of maak een afspraak.

STAP 1

Strategie & concept
Tijdens deze fase verdiepen we ons in jouw organisatie en branche. We brengen je situatie in kaart en peilen je ambities.

STAP 2

Design & development
Nadat we alles duidelijk in kaart hebben gebracht, weten we precies wat we wel en niet gaan maken.

STAP 3

Webshop Lanceren
Je webshop wordt online gelanceerd en zal zichtbaar zijn voor het grote publiek

STAP 4

Onderhoud & support
Hosting & technisch onderhoud is een van de belangrijkste onderdelen van iedere webshop

TECHNIEK

WEBSHOP TECHNIEK & ONTWERP

Na goedkeuring van het voorstel, idee of ontwerp wordt er gestart met het belangrijkste onderdeel namelijk de webshop zelf. Wij maken gebruik van het succesvolle WordPress met WooCommerce. De webshop wordt volledig ingesteld naar wens en in de meeste gevallen kunnen wij zelfs alle producten invoeren (.csv import).

Producten toevoegen aan webwinkel

RESPONSIVE

JE WEBSHOP OP SMARTPHONE OF TABLET

Bezoekersaantallen gebruikmakend van een smartphone of tablet overstijgen de bezoekersaantallen van een desktop computer. Wanneer men de webshop bezoekt met een smartphone zal de mobiele versie(responsive) getoond worden die gericht is op een maximaal rendement.

Responsive webdesign

BETAALMETHODEN

BETAALMOGELIJKHEDEN IN JE WEBSHOP

Samen met onze partner pay.nl bouwen wij een aantal betaalmethodes in zoals iDeal, Paypal, Bancontact (BE), Creditcard en vele andere betaal diensten. Hierbij ondersteunen en adviseren wij het gehele proces, van aanvraag tot het daadwerkelijk inbouwen en testen.

Online betaal methoden voor je webshop

VERZENDSYSTEEM

JE PAKKETTEN LATEN VERZENDEN

Samen vragen wij een account aan bij My Parcel (PostNL) en koppelen wij dit aan de webshop inclusief Track & Trace email voor je klant. Daarbij tevens een startpakket met verzendlabels. Order komt binnen > Verzendlabel wordt automatisch aangemaakt > afgeven bij een PostNL punt.