Zoekmachine Optimalisatie2018-07-23T15:17:21+00:00

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

HOGERE POSITIE IN GOOGLE MET CONVERSIE OPTIMALISATIE

Zoekmachine Optimalisatie is een breed begrip, hier komen namelijk alle marketing activiteiten samen dat op je website plaats vind. Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (search engine optimalisation) is in basis het zo hoog mogelijk positioneren van je website en belangrijke pagina’s in voornamelijk Google.

De zoekmachine’s hebben bepaalde algoritmes gemaakt en worden continue aangepast om te bepalen welke webpagina’s getoond worden bij bepaalde zoekopdrachten. Google vindt kwaliteit erg belangrijk en of de zoekopdracht goed aansluit bij de website pagina, dit bepalen zei op honderden punten met hun algoritme.

Maar wat kan een externe partner voor mijn SEO betekenen?

Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om voornamelijk de kwaliteit en populariteit te beïnvloeden en te blijven optimaliseren. Niet alleen onze ervaring maar ook nieuwe kennis hebben wij in huis om de do’s en dont’s te bepalen op SEO gebied.

Wij werken vanaf een geautomatiseerd marketing plan die wekelijks de website scant en onze medewerkers instrueert waar kansen liggen of geoptimaliseerd kan worden.

ONLINE MARKETING PAKKET SAMENSTELLEN

Betaal alleen wat je echt nodig hebt, stel zelf je ideale pakket samen.

START NU

0$

Bedankt, wij nemen z.s.m. contact op.

Website of Webshop?

Website

Wordpress website

Webshop

WordPress / WooCommerce Webshop

Je moet een item selecteren om door te gaan

VOLGENDE

Componenten

Basis prijs (verplicht)

Basis prijs: Webhosting, 1 .nl domeinnaam, dagelijkse backup, wekelijkse updates, malware scan en overige basis benodigdheden

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is het optimaliseren en continuering van zoekwoorden waarmee je op internet gevonden wordt. Dit betreft 5 zoekwoorden incl.. zoekwoordenonderzoek.

Wekelijkse rapportages

Ontvang wekelijks een uitgebreide rapportage van de gebruikte zoekwoorden en hun positie met bezoekers statistieken. Gratis toegang tot SEO Portal met statistieken.

SEA

Met Google Adwords behaal je direct een top positie. Wij stellen deze campagnes in en beheren deze om te optimaliseren.(excl. klik budget)

Marketing Plan

Maandelijks marketing plan gegenereerd uit de website. Daarin overzichtelijk tips en reeds gedane taken. Dit is incl. 1 werkuur p.m. om diverse taken gedaan te krijgen.

Linkbuilding

Linkbuilding is het populair maken van je website op het internet. Dit betreft het actief zoeken naar linkbuilding partners en actief bijhouden / rapportages.

Google Remarketing

Bezoekers die reeds op je website zijn geweest en aan bepaalde voorwaarde voldoen (tijd op de website etc..) kan je direct op het internet aanspreken om ze geïnteresseerd te houden.

Je moet een item selecteren om door te gaan

VOLGENDE

Werktijd

Standaard zit er 15 minuten werktijd bij, dat is max. 1 taak per maand. Een gemiddelde website heeft 1 uur p.m. nodig.

Geen extra werkuren

Standaard mag je max. 15 minuten aan support vragen, dat is maximaal 1 kleine taak per maand. 1 taak is altijd afgerond naar 15 minuten.

1 Werkuur p.m.

1 werkuur tegen een actietarief t.o.v. de reguliere werktarieven. Dit zijn maandelijkse uren met een coulance marge van 15 min.

1

Extra werkuren

Heb je een hoge actieve website of bijv een website met meer dan 15 pagina's dan is het verstandig om extra uren toe te voegen. Pakket uren zijn lager dan reguliere werkuren.

1

Blog schrijven en plaatsen

(1 p.m.) Door een gerenommeerde tekstschrijver met gemiddeld 500 / 600 woorden. Incl. toevoegen aan de website met 2 stockfoto's.

Je moet een item selecteren om door te gaan

VOLGENDE

Social Media

Facebook

Kwartaal design updates, instellingen en website koppeling, Facebook post's op je website en meer. Incl plaatsen van berichten door middel van een plan/samenwerk tool.

Twitter

Kwartaal design updates

Linkedin

Kwartaal updates

Je moet een item selecteren om door te gaan

VOLGENDE

Totaal pakket

De totale prijs voor dit samengestelde pakket is:

Pakket bevat:

Beschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting:
Totaal:

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU IN ENSCHEDE

Uiteraard kunnen wij een mooi verkoop verhaal hier schrijven maar onze jaren lange ervaring en successen van onze klanten is het belangrijkste verkoopargument. Vanuit onze Experience Shop in Enschede werken wij en ben je altijd van harte welkom, de koffie staat uiteraard altijd voor je klaar en dat zonder afspraak.

  • Persoonlijke service
  • Binnen komen lopen zonder afspraak
  • Vast contactpersoon
Contact

ONLINE ADVERTEREN

Zijn er nog te weinig bezoekers op de website? of te veel ongeïnteresseerde bezoekers? Wij gaan graag in gesprek om een effectieve strategie te bepalen.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Met een hogere positie in Google op verschillende zoekwoorden zullen er meer waardevolle bezoekers naar de website komen. Meer bezoekers met een hogere conversie.

WEBSITE RAPPORTAGE

Met een volledig geautomatiseerd systeem is het zelf scannen en rapporteren niet meer nodig. Dit rapport dat wekelijks verstuurd word bevat vele statistieken.

GOOGLE STREETVIEW

Met streetview voor bedrijven kan men binnen kijken in je eigen bedrijf via o.a. Google Maps, wij zijn door Google geselecteerd om dit te mogen doen.

Een website die ook echt werkt!

Een professionele website laten maken kan op vele manieren en bij een keur aan bedrijven. Een website laten maken die ook echt doet wat die moet doen is een vak. En dit vak oefenen wij al meer dan 10 jaar uit en hebben vele honderden websites reeds gemaakt.

Gespecialiseerd in webdesign voor het klein en middenbedrijf en juist in deze groep is een budget zeer belangrijk. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid tot het hebben van een website.

WEBDESIGN INFORMATIE

WEBSHOP STARTEN OF OPTIMALISEREN

Het bouwen van een webshop start met een doordacht plan. Met alleen een webshop kom je er niet, wij hebben de ervaring en de juiste vakmensen op de opdracht staan om er ook echt een succesvolle e-commerce business van te maken of erin door te groeien.

Van de bouw tot het online optimaliseren en begeleiden bij het beheren van de webshop. Wij hebben het netwerk en de kennis in eigen huis.

WEBSHOP INFORMATIE